Een ESSE in het zakelijk gebruik

De ESSE houtfornuizen, meesterwerk van vakmanschap en functionaliteit, heeft zich bewezen als een indrukwekkende zakelijke eye-catcher. Vanwege zijn tijdloze ontwerp en efficiënte verwarmingsprestaties, trekt deze kachel niet alleen de aandacht van liefhebbers van warmte en comfort, maar dient hij ook als een perfecte aanvulling op diverse zakelijke omgevingen.

De ESSE als zakelijke Eye-catcher

Met zijn elegante gietijzeren behuizing en verfijnde details stralen de ESSE houtfornuizen niet alleen warmte uit in de letterlijke zin, maar ook in zijn esthetiek. Plaats hem in een  kook/workshopruimte, een vergaderruimte of in een vakantie huisje, en de kachel wordt al snel het middelpunt van de ruimte. Zijn aanwezigheid creëert een gezellige sfeer en nodigt gasten uit om te ontspannen en te genieten van de unieke charme die alleen een echte houtkachel kan bieden.

De Esse houtfornuizen dienen naast de aangename warmte ook als kooktoestel. Er staan diverse ESSE fornuizen in workshop of vergaderruimtes om net die extra beleving te creëren. Als de toestellen toch aan staan als verwarming, zijn de kookoplossingen direct bruikbaar. Er kan iets worden opgewarmd op de kookplaten of afgebakken in de oven.

De ESSE Ironheart in een multifunctionele ruimte – De Elzenhoeve Torhout

Bij De Elzenhoeve staat de Ironheart centraal in een ruimte die zich verleent als boerderijwinkel en als evenementen zaal. Er is gekozen voor de ESSE Ironheart vanwege het hoge vermogen die deze houtkachel geeft. Zo kan het gebouw snel opwarmen en klanten een aangename binnenkomst geven. Daarnaast kunnen klanten die gebruikmaken van de zaal, voor familie gelegenheden of zakelijke bijeenkomsten, zelf gebruik maken van de Ironheart als kooktoestel. Zo kan er tijdens een de lunch zelf stokbrood in afgebakken worden, en soep op warm gemaakt.

Op hout

Ironheart


De ESSE Bakeheart in een ‘Off-grid’ huis – Cabin ANNA

De ESSE houtfornuizen, waaronder de Bakeheart, hebben altijd al gediend als betrouwbare warmte bron. Zo ook in de Cabin ANNA huisjes die wereldwijd op de mooiste plekken terecht komen. Deze huisjes kunnen privé gebruikt worden als ontsnappings-oord in de rustige natuur, of als verhuurbare vakantie woning. In beide gevallen zorgt de Bakeheart voor verwarming en is het ook direct een zelfvoorzienend fornuis. Stroom of gas komt hierbij dus niet te pas. Zoals te zien is in onderstaande sfeerimpressies geeft de ESSE echt karakter aan het huisje.

Op hout

Bakeheart


Wat de ESSE houtfornuizen echt onderscheidt, is zijn vermogen om een warme en gastvrije ambiance te creëren zonder concessies te doen aan moderne efficiëntie. Met geavanceerde verbrandingstechnologie en een handig luchtregeleersysteem biedt deze kachel niet alleen een prachtig vlambeeld, maar ook een duurzame en zuinige verwarmingsoplossing voor de ruimte en het koken.