Onze diensten

Service

Meer informatie?

We helpen graag!

Op locatie bij u

Service aan huis door ESSE specialisten

Wij komen bij u thuis langs als er iets mankeert aan uw ESSE-cooker. Dit kan een klein mankement zijn of gewoon onderhoud. Door uw ESSE-fornuis of -kachel tijdig en regelmatig te onderhouden, verlengt u de levensduur van het toestel.

Daarnaast is een schone ESSE extra veilig voor uw gezondheid, behoudt het zijn bekende zuinigheid en blijft het toestel optimaal functioneren.

Wilt u dat wij bij u langskomen voor reparatie of onderhoud?

Service die past bij een ESSE

Reparatie

Wij komen langs voor elk soort reparatie. Wilt u zelf storingen verhelpen en heeft u behoefte aan informatie of kennis? Laat dit dan gerust weten; wij helpen u graag. De ESSE-toestellen zijn eenvoudig, maar mechanisch sterk geconstrueerd. Het afstellen van deuren en deksels kunt u meestal zelf doen.

Onderhoud

Wij verzorgen het onderhoud van uw gasgestookte ESSE. Dit toestel dient om de paar jaar volledig gereinigd te worden om het veilig en zuinig te laten functioneren. Onderhoud aan een elektrisch model is vrijwel niet nodig. Indien u onderdelen nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Hiervoor hebben wij het model- en serienummer nodig.

Ombouw gas

Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid om uw ESSE gascooker om te bouwen naar een elektrische EL13 amp cooker. Het fornuis wordt uitgerust met twee elektrische ovens, waarbij de bovenste oven een extra grillfunctie krijgt. De rechter kookplaat wordt een gietijzeren kookplaat en de linker een inductiekookplaat. Alle onderdelen zijn onafhankelijk te regelen. Het bedieningspaneel, bestaande uit 5 knoppen, wordt achter de linker deur geplaatst.

De kwaliteit van ESSE

ESSE-toestellen staan bekend om hun robuuste en stevige kwaliteit. Een kachel of fornuis van dit Britse merk gaat vaak tientallen jaren mee, mits goed onderhouden.

Bij de verschillende modellen wordt zowel een handleiding als een brochure meegeleverd, zodat u precies weet hoe u deze het beste zelf kunt onderhouden. Dit kan namelijk variƫren, afhankelijk van of het toestel op elektriciteit of hout werkt.