snelle en gezonde Ontbijtpannenkoekjes

Ben je klaar voor iets anders dan de traditionele pannenkoeken? Pannenkoeken zijn snel en eenvoudig te maken, en je kunt het beslag helemaal naar wens aanpassen. Of je nu bananenpannenkoeken, proteïnepannenkoeken of American pancakes maakt, het is een leuke activiteit voor alleen, met de kinderen of samen met je partner. Welke ga jij als eerste proberen?

Ingrédients

  • 312,5 gram bloem
  • 625 milliliter melk
  • 2,5 eieren
  • 1,25 snufje zout

La recette

  • 1

    Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden.

  • 2

    Giet een beetje melk in het kuiltje, voeg de eieren toe en klop dit met een garde tot een glad mengsel.

  • 3

    Voeg vervolgens de rest van de melk toe en breng het beslag op smaak met een snufje zout.

  • 4

    Verhit een pan op middelhoog vuur.

  • 5

    Schep een flinke juslepel beslag in de pan en draai de pan zodat het beslag gelijkmatig over de bodem verspreid wordt.

  • 6

    Bak de pannenkoek ongeveer 2 minuten, totdat de randen loskomen, en draai hem vervolgens om.

  • 7

    Bak de andere kant kort en serveer de pannenkoek direct.