Onze kachels

ESSE

De kachels van Esse hebben ook de lange traditie die terug gaat naar 1854. Ze zijn daar in Engeland echte kachelbouwers die weten hoe het werkt. Solide kachels met een hoog rendement en een lage uitstoot. De emissie waarden voldoen ruim aan alle Europese normen. Naast de kachel  heeft Esse ook de sfeerhaarden voor aan de muur. Deze afvoerloze gashaarden hebben een mooi vlambeeld voor sfeer en warmte in de woning.

WEKOS

De Wekos kachel worden het meest verkocht in de “tegel” uitvoering. Dit geeft ze een authentieke uitstraling en de tegeltjes houden de warmte extra vast. Leverbaar in diverse kleuren en maten.

Esse kachels en afvoerloze gashaarden

De kachels van Esse hebben ook de lange traditie die terug gaat naar 1854. Ze zijn daar in Engeland echte kachelbouwers die weten hoe het werkt. Solide kachels met een hoog rendement en een lage uitstoot. De emissie waarden voldoen ruim aan alle Europese normen. Naast de kachel hebben heeft Esse ook de sfeerhaarden voor aan de muur. Deze afvoerloze gashaarden hebben een mooi vlambeeld voor sfeer en warmte in de woning.

Hout

Elektrisch

Gashaarden voor aan de wand

Esse heeft een rijk gamma aan hout en gaskachels. Ruim tien modellen houtkachel waarbij er enkele geschikt zijn voor geventileerde huizen (WTW systemen). De meeste vraag is naar de modellen 200 en 700. Bij de 5 modellen gaskachels zijn de CAT modellen erg in trek. Deze gaskacheltjes hebben geen rookgasafvoer nodig en kunnen daarom bijna overal geplaatst worden. Firwalls heten de afvoerloze gashaarden. Deze “schermen” hebben een mooi vlammenspel en geven ook nog een aardige warmte af. De 48” Black Glass heeft de mooiste verhoudingen.

Wekos

De kachels van Wekos zijn ook via ons leverbaar. Zie de website van Wekos voor nadere informatie, of neem contact op met ons.
De Wekos kachel worden het meest verkocht in de “tegel” uitvoering. Dit geeft ze een authentieke uitstraling en de tegeltjes houden de warmte extra vast. Leverbaar in diverse kleuren en maten.